

PRESS SCHEDULE

VERSION 2

Please note that this is a preliminary schedule. Changes will be communicated via <u>https://press.eurovision.tv</u> and through the available communications channels at the Press Centre. In case of discrepancies between this Press Schedule and the Delegate Handbook schedule, the information in the Delegate Handbook will prevail.

Sunday, 30 April 2017 1ST REHEARSAL 1ST SEMI-FINAL

Performers are required to wear their full costumes for the 1st rehearsal

	-	
Country	1st Rehearsal	Press Meet & Greet
	30 min	20 min
Sweden	10:00 - 10:30	12:20 - 12:40
Georgia	10:40 - 11:10	13:00 - 13:20
Australia	11:20 - 11:50	13:40 - 14:00
Albania	12:00 - 12:30	14:20 - 14:40
LUNCH	12:30 - 13:30	
Belgium	13:40 - 14:10	16:00 - 16:20
Montenegro	14:20 - 14:50	16:40 - 17:00
Finland	15:00 - 15:30	17:30 - 17:50
BREAK	15:30 - 15:50	
Azerbaijan	16:00 - 16:30	18:30 - 18:50
Portugal	16:40 - 17:10	19:00 - 19:20

Monday, 1 May 2017 1ST REHEARSAL 1ST SEMI-FINAL

Performers are required to wear their full costumes for the 1st rehearsal

Country	1st Rehearsal	Press Meet & Greet
	30 min	20 min
Greece	10:00 - 10:30	12:20 - 12:40
Poland	10:40 - 11:10	13:00 - 13:20
Moldova	11:20 - 11:50	13:40 - 14:00
Iceland	12:00 - 12:30	14:20 - 14:40
LUNCH 12:30 - 13:30		
Czech Republic	13:40 - 14:10	16:00 - 16:20
Cyprus	14:20 - 14:50	16:40 - 17:00
Armenia	15:00 - 15:30	17:30 - 17:50
BREAK	15:30 - 15:50	
Slovenia	16:00 - 16:30	18:30 - 18:50
Latvia	16:40 - 17:10	19:00 - 19:20



Tuesday, 2 May 2017 1ST REHEARSAL 2ND SEMI-FINAL

Performers are required to wear their full costumes for the 1st rehearsal

Country	1st Rehearsal	Press Meet & Greet
country		
	30 min	20 min
Serbia	10:00 - 10:30	12:20 - 12:40
Austria	10:40 - 11:10	13:00 - 13:20
FYR Macedonia	11:20 - 11:50	13:40 - 14:00
Malta	12:00 - 12:30	14:20 - 14:40
LUNCH	12:30 - 13:30	
Romania	13:40 - 14:10	16:00 - 16:20
The Netherlands	14:20 - 14:50	16:40 - 17:00
Hungary	15:00 - 15:30	17:30 - 17:50
BREAK	15:30 - 15:50	
Denmark	16:00 - 16:30	18:30 - 18:50
Ireland	16:40 - 17:10	19:00 - 19:20

Wednesday, 3 May 2017 1ST REHEARSAL 2ND SEMI-FINAL

Performers are required to wear their full costumes for the 1st rehearsal

Country	1st Rehearsal	Press Meet & Greet
	30 min	20 min
San Marino	10:00 - 10:30	12:20 - 12:40
Croatia	10:40 - 11:10	13:00 - 13:20
Norway	11:20 - 11:50	13:40 - 14:00
Switzerland	12:00 - 12:30	14:20 - 14:40
LUNCH	12:30 - 13:30	
Belarus	13:40 - 14:10	16:00 - 16:20
Bulgaria	14:20 - 14:50	16:40 - 17:00
Lithuania	15:00 - 15:30	17:30 - 17:50
BREAK	15:30 - 15:50	
Estonia	16:00 - 16:30	18:30 - 18:50
Israel	16:40 - 17:10	19:00 - 19:20



Thursday, 4 May 2017 2ND REHEARSAL 1ST SEMI-FINAL

Performers are required to wear their full costumes for the 2nd rehearsal

Country	2nd Rehearsal	Press Conference
	20 min	20 min
Sweden	10:00 - 10:20	11:05 - 11:25
Georgia	10:25 - 10:45	11:30 - 11:50
Australia	10:50 - 11:10	11:55 - 12:15
Albania	11:15 - 11:35	12:20 - 12:40
Belgium	11:40 - 12:00	12:45 - 13:05
LUNCH	12:00 - 13:00	
Montenegro	13:05 - 13:25	14:10 - 14:30
Finland	13:30 - 13:50	14:35 - 14:55
Azerbaijan	13:55 - 14:15	15:00 - 15:20
Portugal	14:20 - 14:40	15:35 - 15:55
Greece	14:45 - 15:05	15:50 - 16:10
BREAK	15:05 - 15:25	
Poland	15:30 - 15:50	16:35 - 16:55
Moldova	15:55 - 16:15	16:55 - 17:15
Iceland	17:20 - 17:40	18:25 - 18:45
Czech Republic	17:45 - 18:05	18:55 - 19:15
Cyprus	18:10 - 18:30	19:15 - 19:35



Friday, 5 May 2017 2ND REHEARSAL 1ST SEMI-FINAL, 2ND SEMI-FINAL & 1ST REHEARSAL BIG FIVE + UKRAINE

Performers are required to wear their full costumes for the 2nd rehearsal

Country	2nd Rehearsal	Press Conference
	20 min	20 min
Armenia	10:00 - 10:20	11:05 - 11:25
Slovenia	10:25 - 10:45	11:30 - 11:50
Latvia	10:50 - 11:10	11:55 - 12:15
Serbia	11:15 - 11:35	12:20 - 12:40
Austria	11:40 - 12:00	12:45 - 13:05
LUNCH	12:00 - 13:00	
FYR Macedonia	13:05 - 13:25	14:10 - 14:30
Malta	13:30 - 13:50	14:35 - 14:55
Romania	13:55 - 14:15	15:00 - 15:20
BREAK	14:40 - 15:00	

Country	1st Rehearsal	Press Meet & Great
	30 min	20 min
Hosts		16:40 - 17:00
Ukraine	15:05 - 15:35	17:20 - 17:40
Italy	15:40 - 16:10	18:05 - 18:25
Spain	16:15 - 16:45	18:45 - 19:05
Germany	16:50 - 17:20	19:25 - 19:45
DINNER	17:20 - 18:20	
United Kingdom	18:35 - 19:05	20:50 - 21:10
France	19:10 - 19:40	21:30 - 21:50



Saturday, 6 May 2017 2ND REHEARSAL 2ND SEMI-FINAL

Performers are required to wear their full costumes for the 2nd rehearsal

Country	2nd Rehearsal	Press Conference
	20 min	20 min
The Netherlands	10:00 - 10:20	11:05 - 11:25
Hungary	10:25 - 10:45	11:30 - 11:50
Denmark	10:50 - 11:10	11:55 - 12:15
Ireland	11:15 - 11:35	12:20 - 12:40
San Marino	11:40 - 12:00	12:45 - 13:05
LUNCH	12:00 - 13:00	
Croatia	13:05 - 13:25	14:10 - 14:30
Norway	13:30 - 13:50	14:35 - 14:55
Switzerland	13:55 - 14:15	15:00 - 15:20
Belarus	14:20 - 14:40	15:35 - 15:55
BREAK	14:40 - 15:00	
Bulgaria	15:05 - 15:25	16:10 - 16:30
Lithuania	15:30 - 15:50	16:35 - 16:55
Estonia	15:55 - 16:15	16:55 - 17:15
Israel	16:20 - 16:40	17:25 - 17:45

Sunday, 7 May 2017 2ND REHEARSAL BIG FIVE + UKRAINE Performers are required to wear their full costumes for the 2nd rehearsal			
Country 2nd Rehearsal Press Conference			
	20 min	20 min	
Ukraine	10:00 - 10:20	11:05 - 11:25	
Italy	10:25 - 10:45	11:30 - 11:50	
Spain	10:50 - 11:10	11:55 - 12:15	
Germany	11:15 - 11:35	12:20 - 12:40	
United Kingdom	11:40 - 12:00	12:45 - 13:05	
France	12:05 - 12:25	13:10 - 13:30	
LUNCH	12:30 - 13:30		
Opening & interval acts	13:30 - 16:30		
Lighting & video programming	16:30 - 18:30		

More details about the Red Carpet ceremony are to be announced.



Monday, 8 May 2017 1ST SEMI-FINAL - DRESS REHEARSAL 1 & 2	
Viewing Camera crew Semi 1 & 3 Acts Big 5 + Ukraine	12:00 - 15:00
LUNCH	13:00 - 15:30
1st Semi-Final Dress Rehearsal 1 (incl. 3 Acts from Big 5 + Host)	16:00 - 18:25
DINNER	20:00 - 21:00
Pre-show	21:00 - 22:00
1st Semi-Final Dress Rehearsal 2 (incl. 3 Acts from Big 5 + Host)	22:00 - 00:10

Tuesday, 9 May 2017 1ST SEMI-FINAL - DRESS REHEARSAL 3, 1ST SEMI-FINAL BROADCAST	
Viewing Camera crew Dress Rehearsal 2	13:00 - 15:00
LUNCH	13:00 - 15:30
1st Semi-Final Dress Rehearsal 3	16:00 - 18:10
Viewing Camera crew Dress Rehearsal 3	18:30 - 20:00
DINNER	20:00 - 21:00
Pre-show	21:00 - 22:00
1st Semi-Final Broadcast	22:00 - 00:10
Press Conference 10 qualifiers	00:30 - 01:10

Wednesday, 10 May 2017 2ND SEMI-FINAL - DRESS REHEARSAL 1& 2	
Viewing Camera crew Semi 2 & Big 5 + Ukraine	11:00 - 14:00
LUNCH	13:00 - 15:30
ТВА	15:00 - 16:00
2nd Semi-Final Dress Rehearsal 1 (incl. 3 Acts from Big 5 + Host)	16:00 - 18:25
DINNER	18:30 - 19:30
Pre-show	21:00 - 22:00
2nd Semi-Final Dress Rehearsal 2 (incl. 3 Acts from Big 5 + Host)	22:00 - 00:10

Thursday, 11 May 2017 2ND SEMI-FINAL - DRESS REHEARSAL 3, 2ND SEMI-FINAL BROADCAST		
Viewing Camera crew Dress Rehearsal 2	13:00 - 15:00	
LUNCH	13:00 - 15:30	
1st Semi-Final Dress Rehearsal 3	16:00 - 18:10	
Viewing Camera crew Dress Rehearsal 3	18:30 - 20:00	
DINNER	20:00 - 21:00	
Pre-show	21:00 - 22:00	
2nd Semi-Final Broadcast	22:00 - 00:10	
Press Conference 10 qualifiers	00:30 - 01:10	
Grand Final running order announcement	TBA	



Friday, 12 May 2017 GRAND FINAL - DRESS REHEARSAL 1 & 2	
Opening Grand Final - all finalists	12:30 - 14:00
LUNCH	13:00 - 15:00
Grand Final Dress Rehearsal 1	15:00 - 18:00
Viewing Camera crew Dress Rehearsal 1	18:00 - 20:00
DINNER	20:00 - 21:00
EBU Press Conference about Junior Eurovision Song Contest 2017	18:20 - 18:40
Pre-show	21:00 - 22:00
Grand Final Dress Rehearsal 2	22:00 - 01:30

Saturday, 13 May 2017 GRAND FINAL - DRESS REHEARSAL 3, GRAND FINAL BROADCAST		
Viewing Camera crew Dress Rehearsal 2	11:30 - 12:30	
LUNCH	12:30 - 13:30	
Grand Final Dress Rehearsal 3	14:00 - 17:30	
Viewing Camera crew Dress Rehearsal 3	17:30 - 20:00	
DINNER	20:00 - 21:00	
Pre-show	21:00 - 22:00	
Grand Final	22:00 - 01:30	
Winners' Press Conference	TBA	